Har du råkat glömma ditt lösenord? Lugn, det finns en funktion för att återställa!

Det enda du behöver känna till är ditt användarnamn, eller den epostadress du angav vid registreringen.

För att återställa och välja ett nytt lösenord klickar du på en länk längst ner på inloggningsformuläret (oavsett var eller hur inloggningsformuläret visas på hemsidan). Länken har texten “Glömt ditt lösenord?“, och du kan också klicka här (direktlänk).

Följ sedan instruktionerna, d.v.s. du fyller antingen i ditt användarnamn eller den epostadress du angav vid registreringen, samt klickar på knappen “Skaffa nytt lösenord”.

Om du angivit korrekt användarnamn eller epostadress kommer du omgående automatiskt få ett email från “WordPress” med rubriken “Återställning av lösenord” (till din registrerade epostadress). I detta mejl finns en länk att klicka på som ger dig möjlighet att välja ett nytt lösenord. Det går alltså inte att ange en helt annan epostadress än den registrerade, och på så sätt är det bara Du själv som kan återställa/ändra.

Osäker på om du har registrerat dig?

Du kan alltid testa att försöka återställa med något användarnamn eller epostadress som du tror att du kan ha använt vid registreringen. Om du angivit en korrekt epostadress eller användarnamn så kommer du få ett email. Du är också välkommen att kontakta Admin för assistans så löser vi det.