Hur du ändrar dina registrerade uppgifter

Om du är inloggad leder som sagt “sista knappen” i menyn bl.a. till ett formulär där du kan granska och ändra dina sparade personuppgifter.

Översikt

Först visas dock fliken “Översikt” med lite förklarande text. Här står också en förklarande text samt länk som leder dig till en sida där du har möjlighet att utöka din behörighet. Denna möjlighet är till för utvalda medlemmar som har behov av utökad behörighet (t.ex. styrelsemedlemmar). Det behövs dock ett speciellt lösenord för att komma vidare.

Personuppgifter

Du når formuläret via fliken “Personuppgifter” (efter att du klickat på menyalternativet “Min profil / Logga ut”). Formuläret ser ut på samma sätt som när du registrerade dig, men du kan inte ändra ditt användarnamn. Även om du kan ändra bokstäverna i fältet “Användarnamn” så kommer inte just denna ändring att sparas.

Ändra lösenord

För ändring av ditt lösenord finns en särskild flik som heter just “Ändra lösenord”.

Logga ut

Via sista fliken kan du förstås logga ut.